Cat costa Licitatia

 Home / Intrebari Frecvente / Cat costa Licitatia

In cadrul acestui articol vom prezenta in amanunt costurile si penalitatile aferente participantilor la Licitatii Domenii/Website-uri.

VANZATOR:
Adaugare domeniu - GRATUIT
Nu se percepe nici un cost atunci cand adaugi un domeniu in lista de licitatie. Pretul inscris atat la minim cat si la vanzare nu trebuie sa includa TVA.
Daca nu ai in cont suma de 1 euro; nu vei putea adauga un domeniu in lista de licitatii. Prin aceasta dorim sa ne asiguram de seriozitatea actiunilor tale.

Stergere Domeniu - 1 euro;
Daca doresti sa stergi domeniul din licitatie vei fi penalizat cu 1 euro;. Suma va fi retrasa din contul client. Daca nu ai aceasta suma in cont nu vei putea sterge domeniul.


Retragere Domeniu - 1 euro;
Daca doresti sa retragi domeniul din licitatie vei fi penalizat cu 1 euro. Suma va fi retrasa din contul client. Daca nu ai aceasta suma in cont nu vei putea retrage domeniul.

Reactivare Domeniu - GRATUIT
Poti oricand reactiva domeniul, nu se percepe nici un fel de penalitate sau comision.

Refuzul de Transfer: 10 euro;
Refuzul transferului domeniului catre cumparatorul care a achitat suma adjudecata se penalizeaza cu 10 euro; suma care va fi retrasa din contul client. In plus, contul client si toate serviciile active iti vor fi suspendate si ne rezervam dreptul de a te actiona in instanta pentru daune interese.

Primirea Banilor:
Daca domeniul inscris in licitatie va fi adjudecat si apoi achitat iar domeniul va ajunge in folosinta cumparatorului vei primi neintarziat suma adjudecata astfel:
 - Daca esti persoana fizica, suma adjudecata + TVA va fi incarcata in creditul contului tau client si o vei putea folosi ulterior la alte achizitii. Suntem in curs de avizare a unei solutii fiscale prin care pe viitor sa putem oferi persoanelor fizice efectiv fizic banii din vanzarea domeniului.
 - Daca esti persoana fizica autorizata sau persoana juridica (ambele neplatitoare de TVA) va trebui sa emiti o factura de cedare drepturi de folosinta asupra domeniului cu suma adjudecata in lei la cursul BNR din ziua emiterii facturii. Vei primi in contul bancar neintarziat suma facturata.
 - Daca esti persoana fizica autorizata sau persoana juridica (ambele platitoare de TVA) va trebui sa emiti catre noi o factura de cedare drepturi de folosinta asupra domeniului cu suma adjudecata + TVA in lei la cursul BNR din ziua emiterii. Vei primi in contul bancar neintarziat banii facturati.
Nu afectam de nici un comision suma adjudecata si platita. Comisionul cade in sarcina cumparatorului.


CUMPARATOR:
Adaugare Oferta - GRATUIT
Adaugarea unei oferte nu se taxeaza. Insa avem mai jos penalitati si sanctiuni in cazul in care aceasta actiune se dovedeste lipsita de finalitate si seriozitate. Te rugam sa depui oferte numai atunci cand ai un interes in achizitie si esti dispus sa achiti suma ofertata plus comisionul platformei.

Neonorarea Ofertei - 10 euro;
Neachitarea facturii emise in termenul prezentat atrage penalizarea ta cu 10 euro; suma care va fi retrasa din contul client. In  plus, va fi restrictionat accesul tau pe viitor la licitatii si ne rezervam dreptul de a te actiona in instanta pentru daune interese.

Pretul Platit:
Pretul final platit de cumparator va fi compus din suma adjudecata la care se va adauga comisionul platformei noastre de 10 % dar nu mai putin de 5 euro. La totalul obtinut se va aplica TVA si va rezulta suma finala. (Domeniu si comision) + TVA.
La depunerea ofertei este necesar sa ai in vedere aceste costuri aditionale (comisionul si TVA).


Prezentarea si programarea acestor costuri si penalitati sunt menite a descuraja comportamentul iresponsabil sau reaua vointa a participantilor la licitatii. Daca participantii au intentii pozitive si inteleg pe deplin costurile, serviciul este simplu, usor, rapid, fara riscuri ascunse si isi atinge scopul de tranzactionare pe piata de domenii/website-uri.15436 Afisari 0 Voturi 74 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Licitatii

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp