Prezentare Generala Licitatii

 Home / Intrebari Frecvente / Prezentare Generala Licitatii

Serviciul de Licitatii Domenii/Website-uri oferit de noi aduce clientilor nostri oportunitatea vanzarii/cumpararii unui domeniu in conditii sigure de transfer si de plata. Noi garantam toate operatiunile.

Serviciul a fost conceput extrem de simplu pentru a veni in intampinarea tuturor clientilor si pentru a fi usor si rapid inteles si utilizat. Acest serviciu permite detinatorului unui drept de folosinta a unui domeniu sa cedeze (sa vanda) acest drept altui client care ar fi interesat de acesta.

O alta latura importanta a serviciului este constituita si de actiunea de valorificare de catre firma noastra a domeniilor expirate sau rezervate neplatite in termenul facturii de actualul detinator. Consideram util sa oferim oportunitatea achizitionarii imediate a unor astfel de domenii de catre alti clienti interesati.

Expunerea ofertei este destul de vasta, aceste domenii vor fi afisate si in campul de cautare pentru inregistrarea unor domenii noi. Astfel, un client interesat de un domeniu va putea vizualiza atat domeniile disponibile pentru inregistrare potrivite cautarii sale, cat si domeniile similare sau exacte prezente in lista de licitatie a site-ului nostru.

Am preluat ideea de licitatie existenta pe piata insa nu am inclus un termen de start sau de incheiere a licitatiei. Lasam libertatea vanzatorului de a decide ce oferta accepta si cand.

Serviciul se vrea un foarte util instrument de tranzactionare si de circulatie a domeniilor/website-urilor intre clientii nostri. Suntem la ora actuala cel mai mare provider de domenii web din Romania si avem in administrare peste 500 000 de domenii active de aceea consideram utila o astfel de activitate in care ne putem implica in mod direct si garantam atat transferul domeniilor cat si primirea banilor.

Spre deosebire de alte site-uri din Romania care au o astfel de activitate, noi ne implicam, garantam si oferim intreg suportul tehnic pentru administrarea si transferul domeniilor la preturi excelente.11255 Afisari 0 Voturi 56 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Licitatii

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net®

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com
WhatsApp