Instalare modul Reseller Domenii .Ro

 Home / Intrebari Frecvente / Instalare modul Reseller Domenii .Ro
Modulul de reseller domenii .ro oferit de compania Pagini Europene GRATUIT iti aduce o functionalitate completa in procesul de inregistrare si reinnoire a domeniilor .ro de tip anual.
Simplu si rapid, il poti comanda, activa si instala.

Pasul 1:
Comanda serviciul si vei primi detaliile de activare (Brand si parola). Daca nu ai primit parola navigheaza in contul client, sectiunea Servicii - Lista Servicii - Reseller Domenii .Ro - Detalii - Schimba Parola.

Pasul 2:
Descarca arhiva Rotld din cont de la Download, dezarhiveaza si urca in radacina whmcs a site-ului tau continutul folderului 'upload'.

Pasul 3:
Navigheaza in whmcs admin la Setup - Domain Registrars - Rotld si activeaza modulul apoi completeaza Brand si Parola si bifeaza Test Mode.

Pasul 4:
Navigheaza in whmcs admin la Setup - Domain Pricing si alege extensiile .ro, .com.ro , etc si selecteaza pentru ele ca registrar Rotld.

Pasul 5:
Efectueaza o comanda de test din whmcs-ul tau (de pe site, nu din admin) si apoi in admin mergi pe domeniul de test si actioneaza butonul Register. Daca iti da rezultat cu succes inseamna ca esti pregatit pentru trecerea pe productie. Daca iti da eroare citeste si remediaza eroarea comunicata.

Pasul 6:
Ai succes pe TestMode. Mergi la Setup - Domain Registrars - Rotld si debifeaza Test Mode. Acum vei putea inregistra domenii .ro anuale si le vei putea reinnoi.
ATENTIE: Nu seta la pretul unui domeniu .ro si atasat o perioada mai mare de 3 ani.

Pasul 7:
Ai o comanda de domeniu .ro platita dar domeniul nu s-a inregistrat. Cel mai probabil din cauza lipsei fodurilor din contul client de la noi. Pentru a se procesa automat o comanda de inregistrare domeniu este necesar sa ai fonduri in contul de la noi sau sa ai achizitionat un depozit de domenii .ro pozitiv. Pentru comanda curenta adauga fonduri la noi sau achizitioneaza un pachet de domenii apoi actioneaza din whmcs adminul tau butonul Register.

Pasul 8:
Atat tu cat si clientii tai, avand un domeniu activ vor putea administra nameserverele acestui domeniu si vor putea crea, edita sau sterge nameserverele private ale acestui domeniu.


14522 Afisari 1 Voturi 10 Util

Ti-a fost util acest articol?Alte Articole din categoria Reseller

Fii la curent cu noutatile Gazduire.Net

Statistici Trafic
  • WHMCS
  • RIPE Member
  • cPanel
  • ROTLD
  • ICANN
  • EURID
  • Direct Admin
  • Gazduire.Net
Reviews
  • Gazduire.net is listed on whtop.com